100 органіка!
TM Terre d'oc Франція/.
Міжнародна сертифікація Ecocert.Bio-Siegel.
12 видів чаю
Чаї гостинності. З 1898 року.
Вишуканий подарунковий набір складається з колекції дванадцяти видів чаю стане справжнім сюрпризом для справжніх цінителів чайних церемоній.
Дванадцять оригінальних чаїв для унікального подорожі по всьому світу:
Ройбуш з ваніллю - Південна Африка - 25 р.
Сани, перші жителі Південної Африки, довгий час вирощували
ройбуш в регіоні Західного Мису і робили з нього напій. Ройбуш,
який часто помилково називають червоним чаєм, високо цінується
за свої антиоксидантні властивості та збалансоване
вміст мінеральних компонентів. Ройбуш не містить
кофеїну і має солодкий горіхово-ванільний смак. Жителі
Седербергських гір пригощають цим освіжаючим напоєм
мандрівників на знак гостинності.
Склад: листя ройбуша (Південна Африка) * (95%), натуральний ванільний аромат (5%). * Інгредієнт від органічного землеробства.
Індійський чорний чай зі спеціями - Індія - 25 р.
"Chai masala" готується шляхом проварювання чорного чаю в молоці
з додаванням цукру і спецій, таких як кардамон, кориця і
імбир. В Індії місцеві жителі часто збираються на вулицях перед
туристичними лавками, щоб попити чаю і поговорити з
друзями, і всім мандрівникам, які проходять повз,
пропонують скуштувати чай на знак гостинності.
Інгредієнти: індійський чорний чай *, шматочки кориці *, імбиру *
і рожевого зніту (іван-чаю) *, натуральний ароматизатор, шматочки
кардамону *.
* Інгредієнт від органічного землеробства.
Органічний російський чорний чай з цитрусом - 25 р.
Російське гостинність пов'язують з самоваром. У селах і містах
або у вагонах поїздів, у компанії друзів або незнайомців, міцно
заварений чай розливався із заварника, який ставився на
верхівку самовара, а гаряча вода додавалася з самовара.
Росіяни люблять пити чай в прикуску з шматочком цукру або
ложечкою варення.
Інгредієнти: чорний чай з Китаю та Цейлону, натуральний
ароматизатор бергамоту, шкірки лимона і апельсина, лимона,
натуральний ароматизатор апельсина й мандарина.
Склад: чорний чай (Азія) * (92,25%), натуральний ароматизатор бергамот, лимон, апельсин, мандарин, лимонна цедра * (1%) і апельсин * (1%). * Інгредієнт від органічного землеробства.
В'єтнамський зелений чай з жасмином- В'єтнам - 25 р.
Згідно давньої традиції, народженої в стінах королівського
палацу Хюе, чай потрібно пити втрьох. Все, що потрібно для чаювання, - це
коробочка з чаєм, глечик чистої води, чайник, глиняний глек,
велика і три маленькі піали. Заварник завжди напоготові,
щоб приймати гостей або насолоджуватися чаюванням в колі
близьких і друзів.
Інгредієнти : в'єтнамський зелений чай, квіти жасмину
Органічний білий чай з ароматом квітів апельсина - Китай - 10 р.
Бай Му Дан (Білий піон) складається з бутони і листя. Цей імператорський урожай збирають навесні.
Коли-то цей чай пили тільки імператори і вельможі. Перший урожай чаю був зібраний ще в 18 столітті.
Білий чай містить дуже мало теїну. Доповнений квітами апельсина він володіє заспокійливими властивостями. Цей чай ідеально пити після обіду або ввечері.
Білий чай завжди був розкішшю. У Китаї чай символізує жест ввічливості і поваги до гостя.
Склад: білий чай Бай Мудан * з провінції Фуцзянь (Китай) (76%), натуральний ароматизатор апельсиновий колір * (12%), натуральний ароматизатор (5%), лепести квітів апельсина * ( 4%), квітки календули * (3%). * Інгредієнт від органічного землеробства.
Японський зелений чай Генмайча - Японія - 25 р.
Чайна церемонія Тя Але Ю відіграє важливу роль у мистецтві
гостинності в Японії і проводиться тільки для святкування
особливих подій. Генмайтя готується за традиційним старовинними
рецептами із зеленого чаю сенча і смаженого рису і має
оригінальний вишуканий смак підсмажених зелених
горіхів.
Інгредієнти: зелений чай Сенча (Японія) * (50%), смажений рис (Японія) * (50%). * Інгредієнт від органічного землеробства.
Чорний чай з корицею - Шрі-Ланка - 25 р.
На Шрі-Ланці, острові спецій, до чорного чаю додають ароматну
корицю, багато молока і цукру і пригощають цим напоєм мандрівників
на знак гостинності. Справжню цейлонскую кориця (cinnamomum
zeylanicum) вирощують на чайних плантаціях і зрізають, як тільки
з'являються червоні листочки для додання більш насиченого чаю
смаку.
Інгредієнти: чорні сорти чаю з Шрі-Ланка*, шматочки кориці*, екстракт
кориці*.
Склад: чорний чай (Шрі-Ланка) * (78,5%), шматочки кориці * і натуральний ароматизатор * (21,5%). * Інгредієнт від органічного землеробства.
Органічний м'ятний зелений чай Туарег - Китай - 20 р.
Пустельні кочівники пригощають мандрівників зеленим чаєм
з м'ятою згідно незмінною традицією: три чаю один за іншим
подаються в маленьких склянках, починаючи з солодкого і закінчуючи
гірким смаком. Вони символізують життя, любов і смерть.
Чай наливають у склянку, піднімаючи і опускаючи заварник, щоб
напій отримав збалансований смак.
Інгредієнти: зелений чай ганпаудер* з Китаю*, листя м'яти*.
Інгредієнти: зелений чай пороху (Китай) * (60%), м'ята * (40%). * Інгредієнт від органічного землеробства.
Зелений чай Дарджилінг Лотос - 25 р.
Маленькі чайні сади в Дарджілінге вирощуються в передгір'ях Гімалаїв на крутих схилах з висотними туманами. Прибраний влітку, цей чудовий, інтенсивний і м'який зелений чай прекрасно поєднується з квітковим і вишуканим ароматом квітки лотоса. В Індії квіти є частиною повсякденного життя, вони мають сильне символічний вимір, вони використовуються у всі важливі моменти життя (свята, медицина, храмові пропозиції, медитація). Священна квітка лотоса - національна квітка Індії, він символізує мудрість і духовне піднесення.
Склад: зелений чай (Азія) * (95%). * Інгредієнт від органічного землеробства.
Узбецький чай з солодким мигдалем і фісташками - Узбекистан - 25 р.
В Узбекистані чай - це напій гостинності, який подається в будь-який час дня. Є ще «чайхани», типові чайні будиночки Центральної Азії, прикрашені «сузані». Ми знімаємо взуття перед входом, сидимо схрестивши ноги і насолоджуємося чорним чаєм без молока або цукру з дикими миндалями і фісташками з Узбекистану.
Склад: чорний чай (Азія) * (92%), натуральні ароматизатори, шматочки мигдалю * (1%) і фісташки * (1%), пелюстки календули *. * Інгредієнт від органічного землеробства.
Органічний білий чай з ароматом персика та абрикоса - Китай - 10 g.
Цей імператорський урожай збирають навесні. Він має вишуканий аромат скошеної трави і білих квітів з ніжними фруктовими ароматами персика та абрикоса.
Коли-то цей чай пили тільки імператори і вельможі. Цей вишуканий чай заварювали джерельною водою, нагрітої до 60/70 ° C близько 15 хвилин.
Білий чай завжди був розкішшю. У Китаї чай символізує жест ввічливості і поваги до гостя.
Ингредиенты: Bai Mu Dan * белый чай из провинции Фуцзянь (Китай) (80%), персиковый * (10%) и абрикос * (10%) натуральный ароматизатор. * Ингредиент от органического земледелия.
Китайский органический чай с бергамотом - Китай - 25 г.
Своим именем чай Эрл Грей обязан лорду Грею, графу Фаллодонскому, который, по легенде, в 1830 году во время путешествия в Китай попробовал чай со шкурками апельсина и бергамота. Напиток очень понравился графу, и он предложил этот рецепт английской компании. Со временем Эрл Грей стал популярнейшим ароматизированных чаев в мире.
Ки Мен - самый известный красный чай.
Він виробляється по спеціальній техніці, в якій листя перетворюють на тонкі смужки, не розриваючи їх. Потім чай насичують складними і сильними ароматами. Смак чаю чудово поєднується з фруктовим і злегка перцевим смаком бергамоту.
Час заварювання: 5 хвилин.
Склад: кимен * (червоний чай з Китаю), натуральний ароматизатор бергамоту, пелюстки волошки* і соняшнику*, натуральний екстракт апельсинових квітів*.
* Інгредієнт від органічного землеробства.
Чай відзначений Олів'є Скеля, експертом-дегустатором в п'ятому поколінні.
Основні | |
---|---|
Виробник | Terre d'oc |
Країна виробник | Франція |
Кількість в упаковці | 12 шт. |
Подарункова упаковка | Так |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Склад чаю | Збір |
Тип чаю | Купаж |
Упаковка | Жерстяна банка |
Форма випуску | Розсипний |
- Ціна: 2 940 ₴